Fresh food is our drive

#muller

Distributie begint bij een juiste lading

Transport en distributie zijn onlosmakelijk verbonden met warehousing en VAL. Müller combineert deze diensten, stemt ze perfect op elkaar af en biedt een complete ontzorging aan al haar klanten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Warehousing van gekoelde- en diepgevroren producten

Om geconditioneerde levensmiddelen van A naar B te brengen is het van belang dat deze levensmiddelen op de juiste plek én met de juiste temperatuur worden opgeslagen. Wilt u ook volledig ontzorgd worden? Müller Fresh Food Logistics biedt diverse VAL-mogelijkheden, waarbij wij deze activiteiten met liefde van u overnemen. Van ompakken, displays bouwen, stickeren en wegen tot bijvoorbeeld het verpakken en etiketteren.

Müller Fresh Food Logistics loopt voorop als het gaat om technische ontwikkelingen. Elektronische communicatie van en over opdrachten speelt een steeds belangrijkere rol in ons werk. Zo bieden we niet alleen real-time Track & Trace en digitale transportdocumenten, maar kunnen we ook custom-made oplossingen aanbieden. EDI en DESADV berichten zijn ook een belangrijk onderdeel in onze communicatie. Kortom, Müller Fresh Food Logistics is uw partner tijdens het gehele logistieke proces.

Koel- en vriesopslag

Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Dagelijks leveren wij aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie. Met onze trailers die voorzien zijn van uitstekende koelmotoren kunnen we ladingen onder elke conditie waarborgen tot -20 ºC Naast koel- en vriesopslag zorgen wij er graag voor dat uw producten in goede staat aankomen op plaats van bestemming. Koel- en vriestransport zijn door de jaren heen belangrijke pijlers voor ons geweest, en zijn dat nog steeds. Koel- en vriesopslag in geconditioneerde warehouses Müller Fresh Food Logistics biedt de mogelijkheid om uw producten op te slaan in onze geconditioneerde warehouses voor koel- en vriesopslag. Uw producten worden op de juiste temperatuur bewaard, zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. In totaal beschikken onze warehouses over een opslag capaciteit van meer dan 40.000 palletplaatsen. Naast koel- en vriesopslag bieden wij ook de mogelijkheid voor order picking, zodat uw orders verzendklaar worden gemaakt. Koel- en vriesopslag en talloze VAL-mogelijkheden Om geconditioneerde levensmiddelen naar plaats van bestemming te brengen is het van belang dat deze middelen op de juiste plek én met de juiste temperatuur worden opgeslagen. Zo blijven uw producten vers en de kwaliteit is gewaarborgd. Ook een totale ontzorging is mogelijk bij Müller Fresh Food Logistics. Müller Fresh Food Logistics biedt diverse VAL-mogelijkheden, waarbij wij talloze activiteiten met liefde van u overnemen. Van stickeren, displays bouwen, ompakken en wegen tot het etiketteren en verpakken. Meer informatie over koel- en vriesopslag bij Müller? Bent u op zoek naar een flexibele partner voor uw koel- en vriesopslag (en eventueel ook andere diensten)? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij denken graag mee naar een passende oplossing voor de opslag van uw producten en gaan graag eens met u in gesprek.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×