Fresh food is our drive

#muller

Vriestransport

Vriestransport

Müller Fresh Food Logistics is al meer dan 80 jaar een logistiek dienstverlener met full service diensten op het gebied van koeltransport, vriestransport, warehousing en VAL. Koeltransport en vriestransport zijn vanaf het begin de belangrijke pijlers voor ons geweest. Nog steeds verzorgen wij de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Dagelijks leveren wij verse producten aan distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie.

Custom-made oplossingen voor uw vriestransport

Bij Müller zijn we continu bezig om onze technische processen te optimaliseren. We lopen hierin graag voorop en gaan mee met de technische mogelijkheden van de toekomst voor transport. Door verschillende systemen aan elkaar te koppelen kunnen wij u ondersteunen in moderne communicatiemogelijkheden. Van elektronische communicatie van en over opdrachten tot real-time Track & Trace. We denken graag met u mee naar een passende (custom-made) oplossing voor het transport van uw producten.

Vriestransport met uitstekende koelmotoren

Müller Fresh Food Logistics heeft een sterk netwerk voor internationaal koel- en vriestransport van volle wagenladingen (FTL). Wij zijn in staat om voor onze klanten vaste afhalingen en leveringen te realiseren, maar ook incidenteel transport is mogelijk. Met onze trailers die voorzien zijn van koelmotoren kunnen we ladingen onder elke conditie waarborgen, van -20 ºC tot 18 ºC. Zo blijven uw diepgevroren producten gegarandeerd vers.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw vriestransport? Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Müller Fresh Food Logistics is een betrouwbare partner die u compleet kan ontzorgen in warehousing, VAL, vriestransport en distributie. Wij combineren deze diensten, stemmen ze perfect op elkaar af, zodat u compleet ontzorgd bent. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×