Fresh food is our drive

#muller

Vriesopslag

Vriesopslag

Müller Fresh Food Logistics biedt de mogelijkheid om uw producten op te slaan in onze geconditioneerde warehouses. Zowel koelopslag als vriesopslag is mogelijk. Uw producten worden op de juiste temperatuur bewaard, zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. Naast koel- en vriesopslag bieden wij ook de mogelijkheid voor order picking, zodat uw orders verzendklaar worden gemaakt.

Vriesopslag met altijd de juiste temperatuur

Om geconditioneerde levensmiddelen van A naar B te brengen is het van belang dat deze middelen op de juiste plek én met de juiste temperatuur worden opgeslagen. Müller biedt deze extra service aan, zodat uw producten vers blijven en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Wilt u een totale ontzorging? Müller Fresh Food Logistics biedt diverse VAL-mogelijkheden, waarbij wij talloze activiteiten met liefde van u overnemen. Van ompakken, displays bouwen, stickeren en wegen tot het verpakken en etiketteren.

Vriesopslag combineren met vriestransport

Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Dagelijks leveren wij aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie. Met onze trailers die voorzien zijn van uitstekende koelmotoren kunnen we ladingen onder elke conditie waarborgen tot -20 ºC Naast vriesopslag zorgen wij er graag voor dat uw producten in goede staat aankomen op plaats van bestemming. Koel- en vriestransport zijn door de jaren heen belangrijke pijlers voor ons geweest, en zijn dat nog steeds.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een partner voor uw vriesopslag (en vriestransport)? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij denken graag mee naar een passende oplossing voor uw producten en gaan graag eens, geheel vrijblijvend, met u om tafel.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×