Fresh food is our drive

#muller

Value Added Services

Als logistieke partner doen we meer dan alleen het vervoeren van A naar B. We willen u als klant een totale ontzorging bieden op het gebied van ompakken, verpakken, wegen en etiketteren. Daarnaast speelt in ons marksegment IT een steeds belangrijkere rol. Wij lopen graag voorop in deze ontwikkelingen, om klaar te zijn voor de toekomst.

VAS activiteiten

  • Elektronische communicatie van en over opdrachten (EDI)
  • Real-time Track & Trace
  • Digitaal beschikbaar stellen van gescande afgetekende transportdocumenten
  • Custom-made oplossingen

Door verschillende systemen perfect op elkaar aan te laten sluiten, zijn wij uitstekend in staat om invulling te geven aan al uw wensen en eisen. Ook kunnen wij u ondersteunen in de moderne communicatiemogelijkheden.

Davanti

Voor de aansturing van warehouse- en X-Dock activiteiten maken we gebruik van het  Warehouse Management Systeem van Davanti (MLS). Hiermee zijn we in staat om flexibel om te gaan met uw wensen en eisen.  Zo kunnen we gewicht scannen, THT managen en zijn er  mogelijkheden voor EDI interfacing en Track & Trace. Alle werkzaamheden in dit systeem zijn volledig RF en barcode ondersteund en aangestuurd.

Vehco

Voor de transportactiviteiten werken wij met een Transport Management Systeem van Vehco (Roadrunner). Roadrunner is een modulair opgebouwd Transport Management Systeem dat onze bedrijfsprocessen volledig ondersteunt. Onze planners werken met Visual Planner van Vehco. Beide  systemen maken het mogelijk om eenvoudig overzicht te kunnen houden over onze zendingen.

Maximizer CRM

Voor het onderhouden van contact met relaties maken we gebruik van het CRM systeem Maximizer.

Digitale pakbon
Voor het berichtenverkeer van producent naar retail maken we o.a. gebruik van digitale pakbonnen via EDI.

Müller Documenten Systeem (MDS)

Het MDS-systeem is een zelf  ontwikkeld systeem. In dit systeem worden alle transportdocumenten digitaal gemaakt en aan onze relaties verzonden via mail of FTP. Indien gewenst kunnen wij hiervoor ook een applicatie beschikbaar stellen.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×