Fresh food is our drive

#muller

Müller koel- en vriestransport

Müller Fresh Food Logistics is al meer dan 80 jaar een succesvol full service logistiek dienstverlener. Koeltransport en vriestransport zijn door de jaren heen belangrijke pijlers voor ons geweest. En omdat we telkens vooroplopen in technische ontwikkelingen, blijven we ook in de toekomst uw betrouwbare logistieke partner.

Hoogstaande technieken en een sterk netwerk

Bij Müller Fresh Food Logistics worden alle diensten nauwkeurig op elkaar afgestemd en gaan we mee met de technische mogelijkheden van de toekomst. Hierin gaan we wat betreft transport en distributie nét een stapje verder. Wat betekent dit voor u als klant? Een betrouwbare logistieke partner en continue digitale informatievoorziening. Zowel voor kleine als grote zendingen, in Nederland en daarbuiten!

Sterk in Europa

Met een netwerk door heel Europa is Müller Fresh Food Logistics uw partner voor afhalingen of leveringen. Ook incidentele transporten kunnen we uitvoeren tegen zeer scherpe tarieven. Onze vrachtwagens rijden dagelijks door heel Europa. Dankzij optimale samenwerkingen en een duurzaam Europees netwerk is er een totale ontzorging voor al onze klanten mogelijk.

Distributie

Müller Fresh Food Logistics verzorgt de distributie van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Ons zwaartepunt ligt in de Benelux en Duitsland, waar wij dagelijks producten aanleveren bij alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservicekanalen en industrie. Middels ons geavanceerde Track & Trace-systeem zijn wij in staat om naast een real-time positiebepaling ook de temperatuur van de pallet gedurende de zending te monitoren. Uw pallet, volle wagenlading of ultra fijnmazige colli levering vindt plaats in een gesloten en gecontroleerde koelketen. Wij bieden u de mogelijkheid tot het vervoer van zowel grote als kleine zendingen via groupage. Müller Fresh Food Logistics beschikt over ruim 250 trekkende eenheden, waardoor wij altijd flexibel kunnen inspelen op de vragen en wensen van uw afnemers.

Internationaal transport

Koeltransport en vriestransport zijn altijd al pijlers voor ons geweest. Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Naast de Nederlandse vestigingen in Holten en Roelofarendsveen, is Müller zeer actief in het buitenland. In Cheb, Tsjechië, heeft Müller een derde vestiging geopend om internationaal transport te kunnen aanbieden. Internationaal transport en Europese samenwerkingen Müller Fresh Food Logistics werkt veel samen met andere logistiek dienstverleners binnen Europa. Daarbij zijn wij in staat om voor onze klanten vaste afhalingen of leveringen te realiseren, maar ook incidentele transporten uit te voeren tegen zeer scherpe tarieven. Naast groupage binnen de Benelux bieden we ook groupage in meerdere landen aan. We zijn voornamelijk actief in België, Denemarken, Duitsland, Engeland en Italië. Scherpe prijzen voor internationaal transport Dankzij onze samenwerkingen binnen heel Europa kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden voor ons transport. Benieuwd naar de precieze prijzen voor het internationaal transport voor uw producten? Neem dan gerust contact met ons op. Meer informatie? Wilt u meer informatie ontvangen over internationaal transport van Müller, of heeft u andere vraag? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over uw koel- en vriestransport internationaal. Ook voor andere diensten als warehousing, VAL en distributie staan we graag voor u klaar.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×