Al generaties lang succesvol

#muller

Al meer dan 80 jaar Müller

We bestaan al meer dan 80 jaar. De kracht van een familiebedrijf, waarbij de normen en waarden door de jaren hetzelfde bleven. Toch heeft Müller zich continu aangepast aan de veranderende wereld om zich heen, waardoor het na al die jaren nog steeds een groeiend, succesvol én innovatief bedrijf is.

Het familiebedrijf is opgericht in 1938
Anton Müller richtte in 1938 Müller Transport op. Hij begon met één medewerker en één trekker met vee-oplegger. Na de oorlog ging Müller zich bezig houden met allerlei soorten transport: van melkauto’s tot koelvervoer, en van huif- en volumevervoer tot diepvriestransport. De organisatie groeide naar een zeer breed georiënteerd transportbedrijf, maar het vervoeren van levensmiddelen is eigenlijk altijd de rode draad geweest.

Derde generatie Müller

Eind jaren ’90 stond Müller voornamelijk bekend als tankvervoerder (een vervoerder van vloeibare levensmiddelen, zoals zuivel en chocolade) met 70 tankauto’s. Na een aantal jaren werd duidelijk dat specialisatie in een markt als deze gewenst is. In 2001 is Müller zich daarom heel bewust gaan richten op de activiteiten die het nu als kern heeft: een full service logistiek dienstverlener van geconditioneerde levensmiddelen. Inmiddels staat de derde generatie Müller aan het roer van de organisatie, en nog steeds met succes. Müller is marktleider en financieel gezond.

 

Een bijzonder familiebedrijf

Het zijn van een familiebedrijf is onderscheidend, helemaal in een tijd waarin grote Europese partijen steeds vaker in beeld komen. Müller is nog steeds ‘gewoon’ Müller, en de aandelen zijn volledig in het bezit van de familie. De kracht van Müller? Korte lijnen, snelle besluiten en daarom onderscheidend ten opzichte van grote concerns.

Internationalisering

Naast de Nederlandse vestigingen in Holten, Roelofarendsveen, Nijkerk en Lekkerkerk is Müller zeer actief in het buitenland. In Tsjechië heeft Müller al in 2004 een vestiging geopend om internationale trajecten te kunnen aanbieden. Daarnaast heeft Müller een uitgebreid Europees netwerk.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×