Fresh food is our drive

#muller

Vriesverstival 2017

Vriesverstival 2017

1 mei is het Vriesverstival van start gegaan! Müller Fresh Food Logistics is als sponsor betrokken bij de uitreiking van het Vriesvers Product van het Jaar 2017. Tijdens het VriesVerstival zijn er volop coole winkelacties voor de consument waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Bekijk de actie van het Vriesverstival via de website van het Vriesverstival en breng je stem uit! Je kunt stemmen tot 27 mei!

De prijzen die worden verloot, zijn:

  • 1x een waardecheque t.w.v. € 10.000,- in te leveren bij een Eigenhuis Keukens vestiging. De cheque is te verzilveren in de Eigenhuis Keukens vestiging in Hoevelaken, Houten, Capelle a/d IJssel, Hoofddorp, Heteren en Zwolle. De winnaar kan de keuken naar eigen wens en smaak zelf samenstellen en heeft dus keuze uit het gehele assortiment. De cheque is 1 jaar geldig na uitgifte en dient voor 15 juni 2018 ingeleverd te worden. De cheque is niet inwisselbaar voor contanten of tegoeden.
  • 1x Vacanceselect verblijf van 7 nachten voor vier-zes volwassenen in een luxe glamptent op camping Ca’Savio, Adriatische kust, Italië. De prijs wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid en eigen vervoer. De prijs is inclusief eindschoonmaak, water, gas, reserveringskosten en calamiteitenfonds. De prijs is exclusief optionele voorzieningen en bijkomende kosten die ter plaatse moeten worden voldaan. Er zijn geen verzekeringen inbegrepen.
  • 1x Vacanceselect verblijf van 7 nachten voor vier- tot zes volwassenen in een luxe glamptent op Camping Etruria, Toscaanse kust, Italië. De prijs wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid en eigen vervoer. De prijs is inclusief eindschoonmaak, water, gas, reserveringskosten en calamiteitenfonds. De prijs is exclusief optionele voorzieningen en bijkomende kosten die ter plaatse moeten worden voldaan. Er zijn geen verzekeringen inbegrepen.
  • 2x elektrische fiets van Het Banierhuis. De uiteindelijke fiets kan afwijken van merk en type. In overleg met Het Banierhuis kan voor een andere dames- of herenfiets worden gekozen.
  • 3x Philips Airfryer
  • 50x entreekaarten voor 2 personen voor DagjeWellness.nl.
  • 500x een code voor een film naar keuze van Pathé Thuis bios

Stemmen!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×