Fresh food is our drive

#muller

Het Nationale Verscongres

Het Nationale Verscongres

Op 21 november waren wij als partner aanwezig op Het Nationale Verscongres, hét kennis- en netwerkevent voor directie en senior management uit de verssector en food retail.

Foodmagazine organiseerde met EFMI Business School voor de vierde keer het Nationale Verscongres. Kern van het congres: hoe kunnen fabrikanten en retailers waarde creëren en de bestaande versafdelingen optimaliseren door samenwerking en innovatie in nieuwe vers-perspectieven. Daarnaast werden er visies, ervaringen, laatste ontwikkelingen en veranderingen in de verswereld gedeeld met de ruim 100 deelnemers.

Met het versplein en maar liefst 9 gastsprekers kunnen we terugkijken op een geslaagd congres:
·        Meerwaarde op de AGF & intensieve samenwerking op point of purchase – Stephan Rötzer & Oliver Daniel (SanLucar)
·        Huisgemaakt, 100% natuurlijk – Jeffrey Jansen (La Place)
·        Keuzes in AGF voor de toekomst – Tony de Bock (Vml. Colruyt)
·        Marketing & ketenverbetering – Jelte van Kammen & Yvonne Geurten (Harvest House)
·        Stand van zaken – Patrick van der Zee (IRI)
·        Vernieuwing & uitbreiding van de convenience gedachte – Jantine Star-Heemskerk (Heemskerk)
·        Ready to eat & internet – Marleen Jansen (MarleenKookt)

Bron: http://www.vers-congres.nl/terugblik-2017

Een kleine impressie.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×