Fresh food is our drive

#muller

Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group is één van de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven met 1600 medewerkers en 380 miljoen omzet. Binnen de retail en foodservice is Zwanenberg Food Group te vinden met verschillende bekende merken, waaronder Kips, Huls en Linera. Zwanenberg Food Group levert ook private label producten en heeft naast de retail een sterke positie in het out-of-homesegment, onder andere met gesneden en voorverpakte vleeswaren.

Müller Fresh Food Logistics voert de geconditioneerde logistieke activiteiten uit voor Zwanenberg Food Group. Voorraadproducten van Zwanenberg Food Group worden in het warehouse voor opslag en orderpick neergezet. Daarnaast zorgt Müller voor de distributie en transport van de koelverse producten via groupage of vanaf de diverse productielocaties van ZFG in Nederland.

Zwanenberg Food Group werkt al meer dan 10 jaar samen met Müller Fresh Food Logistics. Door de communicatie en flexibiliteit van Müller Fresh Food Logistics zijn wij in staat om snel in te springen op de wensen van onze klanten.

Frank de Vries (Supply Chain Manager)

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×