Fresh food is our drive

#muller

Bieze Food Group

Bieze Food Group

Bieze Food Group is een Europese familie van foodbedrijven die kwaliteit, innovatie, verantwoord, vers en duurzaam in het DNA verweven hebben. Zij stelt zich ten doel tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn waarbij respect en ontwikkelingsmogelijkheden van belang zijn.

Alle Bieze Food Group-bedrijven creëren (koel-)verse en bovenal lekkere maaltijdcomponenten vanuit gezamenlijke waarden, mét behoud van eigen identiteit. Daarbij gebruikt zij haar gecombineerde innovatiekracht en een nuchtere kijk op kosten en efficiëntie, om producten van een vaak ongeëvenaard prijs-kwaliteitniveau te maken. Dit doen zij samen met de Bieze Food Group-bedrijven, maar ook met haar klanten.

Producten die door Bieze Food Group vermarkt worden zijn salades en sauzen, rauwkost en fruitsalades, (allergeenvrije) kruidenmelanges, zuivelproducten en desserts, vlees in sausproducten, kant en klaarmaaltijden en maaltijdcomponenten, gezonde (no mayo and low salt) salades, (koel-)verse convenience food producten en aardappelspecialiteiten.

BFG Warehousing BV – een van de werkmaatschappijen van Bieze Food Group – levert een logistiek totaalconcept dat klanten vrijwel alles uit handen kan nemen. Dit betekent dat naast de logistieke processen, ook order entry, inkoop, planning, emballage en facturatie voor klanten kunnen worden opgepakt. Door alle processen onder één dak aan te bieden, is BFG Warehousing in staat om alle wensen van klanten te integreren in de warehousing- en logistieke diensten. Dit geldt voor processen met een doorloop van een paar maanden, tot hele korte processen van een paar uur.

In de samenwerking tussen Müller Fresh Food Logistics en Bieze Food Group staat crossdocking en distributie van gekoelde verse levensmiddelen voorop. Vanwege de synergie tussen de professionele, duurzame warehousing, de crossdock-activiteiten en efficiënte levering in heel Europa kunnen klanten optimaal worden bediend.

“Bieze Food Group en Müller bieden een logistiek totaalconcept waardoor de klant optimaal ontzorgd wordt”.

Alexander Drost (CFO)

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×