Fresh food is our drive

#muller

Bakkerij Bartels / Almost Ready

Bakkerij Bartels / Almost Ready

Almost Ready, de diepvriestak van Bakkerij Bartels, importeert uit een groot aantal landen in Europa een uitgebreid assortiment bake-off en kant-en-klare diepvriesproducten. In de eigen ambachtelijke bakkerij worden typisch Nederlandse specialiteiten vervaardigd.

Almost Ready levert aan horeca, catering, retail en andere bedrijven. Het aanbod bevat allerlei producten, voor ieder moment van de dag. Producten in rauwe, voorgebakken of kant-en-klare vorm.

Met de producten van Almost Ready kiest u voor gemak, zonder de kwaliteit teniet te doen. Almost Ready importeert en bakt alleen producten met de beste grondstoffen. Daardoor is het hele assortiment uitstekend van smaak, constant van kwaliteit en gebruikszeker.

Müller Fresh Food Logistics is een belangrijke schakel voor de koel- en vriesopslag en distributie van de producten. De vestiging in Roelofarendsveen is voor Almost Ready de ideale locatie voor zowel de opslag van de importproducten alsook voor de producten uit de eigen bakkerij.  Müller beschikt over een divers wagenpark (busjes, bakwagens, trucks), waarmee men in staat is om bij alle klanten van Almost Ready te lossen. De diepvriesorganisatie van Müller bestaat uit medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de wereld van diepvrieslogistiek. Daarmee is Müller in staat om alle warehouse- en distributieactiviteiten van Almost Ready optimaal uit te voeren.

Alfons Waldram (Director)

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×