Fresh food is our drive

#muller

Historie

Anton Müller richtte in 1938 Müller Transport op. Hij begon met één medewerker en één trekker met vee-oplegger. Na de oorlog ging Müller zich bezig houden met allerlei soorten transport: van melkauto’s tot koelvervoer, en van huif- en volumevervoer tot diepvriestransport. De organisatie groeide naar een zeer breed georiënteerd transportbedrijf, maar het vervoeren van levensmiddelen is eigenlijk altijd de rode draad geweest.

Eind jaren ’90 stond Müller voornamelijk bekend als tankvervoerder (een vervoerder van vloeibare levensmiddelen, zoals zuivel en chocolade) met 70 tankauto’s. Na een aantal jaren werd duidelijk dat specialisatie in een markt als deze gewenst is. In 2001 is Müller zich daarom heel bewust gaan richten op de activiteiten die het nu als kern heeft: een full service logistiek dienstverlener van geconditioneerde levensmiddelen. Inmiddels staat de derde generatie Müller aan het roer van de organisatie, en nog steeds met succes. Müller is marktleider en financieel gezond.

Inmiddels staat de derde generatie Müller aan kop van de organisatie. De broers Jan-Peter en Anton Müller zijn trots op wat hun familiebedrijf door de jaren heen bereikt heeft. Jan-Peter zet zich in op het logistieke vlak en Anton op het garagebedrijf European Truck & Trailer Care (ETTC) dat tevens onderdeel is van de Transportgroep A. Müller. Toch staat de familiaire samenwerking voorop: ze helpen en adviseren elkaar waar nodig.

Müller is nu gespecialiseerd in warehousing, value added logistics en distributie voor gekoelde en bevroren levensmiddelen. Algemeen directeur Jan-Peter Müller: “We helpen onze relaties in het uitvoeren van haar core business door het optimaal uitvoeren van zoveel mogelijk logistieke processen voor de klant. We ‘ontzorgen’ dus onze klanten. Om dat te bereiken zijn we blij met zeer goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde medewerkers. De vrachtwagens zijn zichtbaar, maar er gaat een hele wereld van IT en uitgekiende processen achter schuil.”

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×