Fresh food is our drive

#muller

Geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport

Dagelijks leveren wij verse producten aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie. Müller Fresh Food Logistics is al meer dan 80 jaar een succesvol dienstverlener op het gebied van transport en logistiek. Geconditioneerd transport is door de jaren heen altijd één van onze belangrijkste pijlers geweest. Niet voor niets zijn gekoeld en gevroren transport nog steeds onze hoofddiensten. Wij verzorgen uw transport binnen Europa.

Geconditioneerd transport door heel Europa

Met onze trailers die voorzien zijn van koelmotoren kunnen we ladingen onder elke conditie waarborgen, van -20 ºC tot 18 ºC. Müller Fresh Food Logistics heeft een sterk netwerk voor internationaal geconditioneerd transport van volle wagenladingen (FTL). Onze afdeling Expeditie heeft dagelijks internationale contacten met opdrachtgevers binnen heel Europa. Wij zijn in staat om voor onze klanten vaste afhalingen en leveringen te realiseren, maar ook incidentele transporten uit te voeren.

Geconditioneerd transport met continue ontwikkeling

Bij Müller Fresh Food Logistics vinden we ontwikkeling en innovatie erg belangrijk. We zijn dan ook continu bezig om onze technische processen te optimaliseren. We lopen hierin graag voorop, benutten de mogelijkheden van de toekomst voor geconditioneerd transport. Door verschillende systemen aan elkaar te koppelen kunnen wij u ondersteunen in de meest moderne en snelle communicatiemogelijkheden. Van elektronische communicatie tot real-time Track & Trace. We denken natuurlijk ook graag met u mee naar een passende (custom-made) oplossing voor geconditioneerd transport van uw producten.

Zoekt u een betrouwbare partner?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransport? Of wilt u graag een partner die u compleet kan ontzorgen in warehousing, VAL, geconditioneerd transport en distributie? Müller Fresh Food Logistics combineert deze diensten, stemt ze perfect op elkaar af en kan u een complete ontzorging bieden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×