Fresh food is our drive

#muller

Internationaal transport

Internationaal transport

Koeltransport en vriestransport zijn altijd al pijlers voor ons geweest. Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Naast de Nederlandse vestigingen in Holten en Roelofarendsveen, is Müller zeer actief in het buitenland. In Cheb, Tsjechië, heeft Müller een derde vestiging geopend om internationaal transport te kunnen aanbieden.

Internationaal transport en Europese samenwerkingen

Müller Fresh Food Logistics werkt veel samen met andere logistiek dienstverleners binnen Europa. Daarbij zijn wij in staat om voor onze klanten vaste afhalingen of leveringen te realiseren, maar ook incidentele transporten uit te voeren tegen zeer scherpe tarieven. Naast groupage binnen de Benelux bieden we ook groupage in meerdere landen aan. We zijn voornamelijk actief in België, Denemarken, Duitsland, Engeland en Italië.

Scherpe prijzen voor internationaal transport

Dankzij onze samenwerkingen binnen heel Europa kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden voor ons transport. Benieuwd naar de precieze prijzen voor het internationaal transport voor uw producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over internationaal transport van Müller, of heeft u andere vraag? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over uw koel- en vriestransport internationaal. Ook voor andere diensten als warehousing, VAL en distributie staan we graag voor u klaar.

Meer diensten

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×