#muller

Uw partner in koel- en vrieslogistiek.

 • Fresh food is our drive

  Onze klanten aan het woord

  innocent drinks - Krista Brans (Customer Supply Analyst Benelux)

  innocent is veertien jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot het grootste smoothiemerk van Europa. innocent verkoopt gezonde, natuurlijke producten in kleine flesjes en kartonnen pakken; smoothies, smoothies voor kinderen, sap (dat niet gemaakt is van geconcentreerd sap) en dairy free producten. Het team is gegroeid van 3 naar 250 mensen in heel Europa en de producten worden in vijftien landen verkocht. Als bedrijf wil innocent het mensen graag gemakkelijk maken om iets goeds voor zichzelf te doen. En om de wereld een beetje beter achter te laten dan we haar gevonden hebben. Dit laatste vind je terug in alles wat ze doen, van de groene stroom in het kantoor, tot en met de fundamentele keuze om fruit te kopen van mensen die met respect met mens, natuur en omgeving omgaan. De bananen van innocent zijn al sinds 2006 Rainforest Alliance gecertificeerd. 10% van de winst gaat naar goede doelen, waarvan het grootste deel naar de innocent foundation, die non-gouvernmentele organisaties steunt in landen waar het fruit vandaan komt. In 2004 werd de eerste innocent smoothie verkocht in Nederland; bij de Bijenkorf. Nu zijn de smoothies en sappen op veel meer plekken te vinden, bijvoorbeeld  bij AH, de Kiosk, het benzinestation, in vele bedrijfskantines en gezellige lunchtentjes. "In samenwerking met Müller Fresh Food Logistics kunnen wij onze klanten goede service bieden als het gaat om de juiste leveringen op tijd en in gekoelde staat leveren. Dankzij het meedenken van Müller kunnen wij onze supply chain continue verbeteren om zo efficiënt mogelijk te werken." Krista Brans (Customer Supply Analyst Benelux)

  Bekijk de case
 • Fresh food is our drive

  Onze klanten aan het woord

  Zwanenberg Food Group - Frank de Vries (Supply Chain Manager)

  Zwanenberg Food Group is één van de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven met 1600 medewerkers en 380 miljoen omzet. Binnen de retail en foodservice is Zwanenberg Food Group te vinden met verschillende bekende merken, waaronder Kips, Huls en Linera. Zwanenberg Food Group levert ook private label producten en heeft naast de retail een sterke positie in het out-of-homesegment, onder andere met gesneden en voorverpakte vleeswaren. Müller Fresh Food Logistics voert de geconditioneerde logistieke activiteiten uit voor Zwanenberg Food Group. Voorraadproducten van Zwanenberg Food Group worden in het warehouse voor opslag en orderpick neergezet. Daarnaast zorgt Müller voor de distributie en transport van de koelverse producten via groupage of vanaf de diverse productielocaties van ZFG in Nederland. Zwanenberg Food Group werkt al meer dan 10 jaar samen met Müller Fresh Food Logistics. Door de communicatie en flexibiliteit van Müller Fresh Food Logistics zijn wij in staat om snel in te springen op de wensen van onze klanten. Frank de Vries (Supply Chain Manager)

  Bekijk de case
 • Fresh food is our drive

  Onze klanten aan het woord

  Bakkerij Bartels / Almost Ready - Alfons Waldram (Director)

  Almost Ready, de diepvriestak van Bakkerij Bartels, importeert uit een groot aantal landen in Europa een uitgebreid assortiment bake-off en kant-en-klare diepvriesproducten. In de eigen ambachtelijke bakkerij worden typisch Nederlandse specialiteiten vervaardigd. Almost Ready levert aan horeca, catering, retail en andere bedrijven. Het aanbod bevat allerlei producten, voor ieder moment van de dag. Producten in rauwe, voorgebakken of kant-en-klare vorm. Met de producten van Almost Ready kiest u voor gemak, zonder de kwaliteit teniet te doen. Almost Ready importeert en bakt alleen producten met de beste grondstoffen. Daardoor is het hele assortiment uitstekend van smaak, constant van kwaliteit en gebruikszeker. Müller Fresh Food Logistics is een belangrijke schakel voor de koel- en vriesopslag en distributie van de producten. De vestiging in Roelofarendsveen is voor Almost Ready de ideale locatie voor zowel de opslag van de importproducten alsook voor de producten uit de eigen bakkerij.  Müller beschikt over een divers wagenpark (busjes, bakwagens, trucks), waarmee men in staat is om bij alle klanten van Almost Ready te lossen. De diepvriesorganisatie van Müller bestaat uit medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de wereld van diepvrieslogistiek. Daarmee is Müller in staat om alle warehouse- en distributieactiviteiten van Almost Ready optimaal uit te voeren. Alfons Waldram (Director)

  Bekijk de case
 • Fresh food is our drive

  Onze klanten aan het woord

  Bieze Food Group - Alexander Drost (CFO)

  Bieze Food Group is een Europese familie van foodbedrijven die kwaliteit, innovatie, verantwoord, vers en duurzaam in het DNA verweven hebben. Zij stelt zich ten doel tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn waarbij respect en ontwikkelingsmogelijkheden van belang zijn. Alle Bieze Food Group-bedrijven creëren (koel-)verse en bovenal lekkere maaltijdcomponenten vanuit gezamenlijke waarden, mét behoud van eigen identiteit. Daarbij gebruikt zij haar gecombineerde innovatiekracht en een nuchtere kijk op kosten en efficiëntie, om producten van een vaak ongeëvenaard prijs-kwaliteitniveau te maken. Dit doen zij samen met de Bieze Food Group-bedrijven, maar ook met haar klanten. Producten die door Bieze Food Group vermarkt worden zijn salades en sauzen, rauwkost en fruitsalades, (allergeenvrije) kruidenmelanges, zuivelproducten en desserts, vlees in sausproducten, kant en klaarmaaltijden en maaltijdcomponenten, gezonde (no mayo and low salt) salades, (koel-)verse convenience food producten en aardappelspecialiteiten. BFG Warehousing BV – een van de werkmaatschappijen van Bieze Food Group – levert een logistiek totaalconcept dat klanten vrijwel alles uit handen kan nemen. Dit betekent dat naast de logistieke processen, ook order entry, inkoop, planning, emballage en facturatie voor klanten kunnen worden opgepakt. Door alle processen onder één dak aan te bieden, is BFG Warehousing in staat om alle wensen van klanten te integreren in de warehousing- en logistieke diensten. Dit geldt voor processen met een doorloop van een paar maanden, tot hele korte processen van een paar uur. In de samenwerking tussen Müller Fresh Food Logistics en Bieze Food Group staat crossdocking en distributie van gekoelde verse levensmiddelen voorop. Vanwege de synergie tussen de professionele, duurzame warehousing, de crossdock-activiteiten en efficiënte levering in heel Europa kunnen klanten optimaal worden bediend. “Bieze Food Group en Müller bieden een logistiek totaalconcept waardoor de klant optimaal ontzorgd wordt”. Alexander Drost (CFO)

  Bekijk de case
 • Fresh food is our drive

  Onze klanten aan het woord

  Unilever - Valentina Trombetti (Factory Director)

  Bij Ben & Jerry’s Hellendoorn maken we Ben & Jerry’s ijs voor 18 Europese landen. We streven er altijd naar om het lekkerste ijs op de best mogelijke manier te maken: al ons ijs is Fairtrade en we zetten ons met onze sociale missie in voor een betere wereld. Ons ijs wordt verpakt in shorties (100 en 150 ml), multipacks, pints (500 ml) en 4,5 liter bakken. Muller transporteert onze grondstoffen en vervoert ons eindproduct door middel van vriestransport. De samenwerking met Muller verloopt prettig, ze zijn betrouwbaar en flexibel. Valentina Trombetti (Factory Director)

  Bekijk de case
 • Fresh food is our drive

  Onze klanten aan het woord

  Vivera - Willem van Weede (CEO)

  Vivera biedt een uitgebreid assortiment gebruiksklare, vegetarische en veganistische producten. Vivera is marktleider in Nederland en toonaangevend als het aankomt op bewuste en duurzame productie. Müller Fresh Food Logistics vervoert alle koelverse en diepgevroren producten van Vivera in de Benelux vanuit de productielocatie in Holten. De overstap naar buurman Müller betekent een gigantische CO2-reductie. Geheel in lijn met ons streven naar een zo duurzaam mogelijke werkwijze en een zo minimaal mogelijk aantal ‘foodmiles’: het totaal aantal kilometers transport per product. Bovendien komt het ook de efficiëntie ten goede en is het een uitstekende impuls voor de lokale economie, nu de twee grootste werkgevers van Holten hun krachten bundelen. Willem van Weede (CEO)

  Bekijk de case

24/7

Levering Europa

Meer dan 250

trucks dagelijks onderweg voor onze klanten!

Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar. Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Dagelijks leveren wij aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie. Wat kunnen we voor u betekenen?

Fresh Food is our drive

1938

A. Muller Holten

Sinds 1938 uw logistieke partner

 • Onze familiegeschiedenis

  Anton Müller richtte in 1938 Müller Transport op. Hij begon met één medewerker en één trekker met vee-oplegger. Het bedrijf was in die tijd heel lokaal gericht en hield zich bezig met allerlei soorten transport van melkauto’s tot koelvervoer en van huif- en volumevervoer to diepvriestranport.

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van met milieu, maar ook voor de economie. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

 • Value Added Logistics (VAL)

  Benut alle logistieke voordelen! Wij nemen graag activiteiten als ompakken, verpakken, wegen en etiketteren van u over. Met deze toegevoegde waarde-activiteiten maken wij onze dienstverlening voor u compleet.

Maak kennis met Müller

40 nieuwe

DAF CF trekkers

Bij Müller Fresh Food Logistics kunnen onze medewerkers zich (verder) ontwikkelen op het gebied van transport en logistiek. Onze passie, een prettige werksfeer en interne opleidingen maken Müller Fresh Food Logistics een aantrekkelijke werkgever.

 • Code 95 trainingen

  Code 95 is verplicht in de richtlijn vakbekwaamheid. De richtlijn geldt voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Wij verzorgen de code 95 trainingen voor onze medewerkers.

 • Het beste materiaal

  Onze vrachtwagens zijn altijd netjes onderhouden en worden regelmatig gecontroleerd op hun kwaliteit.

 • Tijdig & passend salaris

  Bij Müller ontvangen alle chauffeurs een tijdige en marktconforme beloning.

Werken bij Müller

Een echt

familiebedrijf

Meer dan 3.000.000

Pallets per jaar!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×